[rev_slider alias=”esselink_inspectie”]

Onderhoud

Onderhoud voor uw dak is belangrijk! Onderhoud verlengt de levensduur. Bovendien kunnen op deze wijze, potentiële gebreken eerder worden geconstateerd, zodat u niet ineens voor een hoge uitgaven komt te staat.

Onderhouden betekent in de praktijk het schoonhouden van daken (o.a. verwijderen van bladeren, groen en ander vuil), het reinigen van hemelwaterafvoeren, visuele controle van dakbedekking, aansluitingen en overgangen. Daarnaast worden door ons kleine onderhoudswerkzaamheden¹ ter plaatse uitgevoerd.

Ook kunt u met ons een onderhoudscontract afsluiten. Indien u wenst kunnen wij een meerjaren plan opstellen, dat leidt tot kostenbudgettering. Daarnaast kunnen wij inspecties verrichten, waardoor u op de hoogte wordt gebracht hoe het er met de dakbedekking voorstaat.

Voor eventuele herstelwerkzaamheden of gehele vernieuwing van het dak, maken wij voor u een vrijblijvende offerte. Zie ”Contact“ om contact met ons op te nemen of om uw gegevens naar ons door te sturen.

¹ vraag naar onze voorwaarden

TIP: De lente heeft zijn intrede gemaakt. Tijd om eens heerlijk buiten aan het werk te gaan. Maar zorg ook voor uw dak. De bomen en planten staan in bloei en verliezen hun bloesems. Controleer of alle afvoeren schoon zijn. Verwijder al de bloemsems, takken, etc. van het dak en de goten, zodat er geen verstoppingen komen.

Maar laat ook uw de staat van uw dakbedekking controleren. Dit kunnen wij in zijn geheel voor u verzorgen. Van al onze bevindingen ontvangt u van ons een inspectierapportage, zodat u weet hoe het met uw dak is gesteld.

Inspectie

Is uw dak al enige tijd niet geïnspecteerd dan kunt u een dakinspectie laten uitvoeren. Ook wanneer bijvoorbeeld de functie van het dak veranderd biedt een inspectie uitkomst. Lekkages of bijvoorbeeld stormschade kunnen op deze manier in de toekomst worden voorkomen. Met een dakinspectie krijgt u inzicht in uw dak.

Esselink Dakspecialist is gespecialiseerd in elk dak. Of het nu gaat om het dak van een dakkapel, garage, woning of bedrijfspand, elk dak is een dak op zich. Tijdens de inspectie wordt in bijna alle gevallen gebruik gemaakt van een insnijding om te kijken wat de opbouw van de dakconstructie is. Wij kijken hierbij onder andere naar de bestaande dakopbouw, de isolatiewaarde van de bestaande constructie, de materiaalkeuze, de bevestigingskeuze en of randstroken stormvast zijn. Op basis hiervan stellen wij een deskundig advies op. Is er bijvoorbeeld dakonderhoud of dakrenovatie nodig of moeten er dakreparaties worden uitgevoerd.

Op basis van de bevindingen wordt een deskundig advies opgesteld. Mochten er werkzaamheden nodig zijn en wilt u dit laten uitvoeren dan maken wij een vrijblijvende offerte op. Deze offerte omvat een uitgebreide omschrijving van de uit te voeren werkzaamheden.

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van uw dak? Bel of e-mail ons om een afspraak te maken voor een inspectie. Met onze dakinspectie weet u waar u aan toe bent. Mochten er reparatiewerkzaamheden nodig zijn dan kunt u vervolgens bij ons een offerte opvragen.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Vul het formulier in en wij helpen u graag verder!

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy.


Esselink Dakspecialist B.V.

De Meente 24, 8121 EV Olst

 

T 0570 – 56 11 97

E info@esselinkdakspecialist.nl

Esselink Dakspecialist B.V.